Liput/info

16.6.2017 TIEDOTE

Anssi Kela korvaa sairastuneen Sannin OKR:ssä

Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) järjestämän OKR:n perjantaipäivän 16.6 yksi pääesiintyjistä vaihtuu. Sanni on sairastunut keuhkoputkentulehdukseen eikä voi esiintyä, joten hänen tilallaan esiintyy Anssi Kela. Laulaja-lauluntekijä Kela on tehnyt lukemattoman määrän hittejä, jotka eivät juurikaan esittelyjä kaipaa. Anssin tuotantoa ovat mm. Levoton tyttö, Mikan faijan BMW sekä Nummela.

- Esiintyjän vaihtuminen on erityisesti Sannin faneille todella ikävä tilanne, mutta tärkeintä tässä on antaa Sannin tervehtyä. Sairaudellehan ei kukaan mitään mahda. Se on hienoa, että saimme todella nopealla varoitusajalla Anssi Kelan korvaavaksi esiintyjäksi. Tieto Sannin sairastumisesta tuli perjantaina, OKR:n koordinoinnista PKO:lla vastaava ryhmäpäällikkö Pasi Ripatti sanoo.

Jo ostettuja lippuja OKR ei lunasta takaisin.

– Useamman päivän festivaalilla ohjelmamuutokset ovat sairaustapausten takia valitettavasti mahdollisia. Yksittäisen konsertin ja esiintyjän sijaan kyse on festivaalilipusta, jolla näkee tapahtuman aikana useita esiintyjiä, Ripatti sanoo.

Anssi Kelan (klo 19) lisäksi perjantaina esiintyvät Anna Puu (klo 21.15) ja Eppu Normaali (23.15).Lauantaina 17.6. esiintymislavalla kansaa villitsevät Yö, Pete Parkkonen, Antti Tuisku, Ellinoora ja Apulanta. Original Sokos Hotel Kimmelin ja Pielisjoen välisessä puistossa 16.-18.6.2017 järjestettävä tapahtuma sisältää perjantain ja lauantain tähtisateen lisäksi sunnuntain ikärajattoman perhepäivän, jossa esiintyvät Herra Heinämäen Lato-orkesteri, Evelina sekä tubettajat MrJallu 101, IinaKatariina ja Hermanni.

- Uutta on iso esiintyjäteltta, johon mahtuu bändien lisäksi noin 3 000 katsojaa. Näin pienennetään merkittävästi tapahtuman sääriskiä, Ripatti sanoo.

Ripatin mukaan tavoitteena on, että OKR:stä löytyy tarjontaa aivan perheen pienimmistä varhaisteineihin saakka. OKR:ssä on selkeästi omat päivät alle 18-vuotiaille ja rock-vieraille. Perjantaina ja lauantaina alueelle on ikäraja 18 vuotta.

Sunnuntaina perhepäivä

Sunnuntaina 19.6. on vuorossa ikärajaton perhepäivä, jossa esiintyvät Herra Heinämäen Lato-orkesteri ja Evelina sekä tubettajat IinaKatariina, Hermanni ja MrJallu101. Lastenmusiikkiyhtye Herra Heinämäen Lato-orkesteria tähdittää Miljoonasateesta tuttu Heikki Salo.

Ensimmäinen Osuuskaupparock järjestettiin vuonna 2009. Nyt on siis vuorossa järjestyksessään kahdeksas tapahtuma kun vuonna 2010 tapahtumaa ei järjestetty.

Lisätietoja:
PKO, ryhmäpäällikkö Pasi Ripatti, p. 010 762 3441.

---------------------------------------------------------------------

OKR 2017 

Sirkkalanpuisto, Itäranta 1, Joensuu
Ikäraja on perjantaina ja lauantaina 18 vuotta. Sunnuntain koko perheen tapahtuma on ikärajaton.

Huom!

Sateen sattuessa muistathan että sateenvarjoja ei saa alueelle tuoda, myöskään pullojen tuonti alueelle ei ole sallittua. Tänä vuonna Sirkkalanpuistossa tapahtuma on suurilta osin sateensuojassa kun festarikansa pääsee yli 2400 m2 teltan suojiin.

S-Etuhintaisissa lipuissa on S-Etukortti esitettävä portilla.
Lippujen hintoihin lisätään Lippupisteen palvelumaksu.

Portit avautuvat:
Pe klo 18
La klo 15
Su klo 12

Lipunmyynti aukeaa 30 min ennen porttien avautumista.

Rannekkeenvaihto | Ennakko:
Ennakkoon rannekkeen voi vaihtaa Kimmelin aulassa olevassa info – pisteessä 14.6 14-21, 15.6 14-21 ja 16.6 12-15

Vammaiselle henkilölle, jolla on oikeus avustajaan, avustajan tuominen festivaalille on ilmaista. Lippu.fi palvelupisteestä haettuna veloitetaan lippupisteen palvelumaksu 1,50- 3,50€ riippuen lipusta. Festivaalin lipunmyynnistä saa myös paikan päällä avustajalipun ilmaiseksi. Lippua ei tarvitse varat etukäteen.

Osta liput

OKR VIP PAKETIT - PE 16.06.2017
VIP Sirkkala 90 €/hlö
VIP Rock-Katu 75 €/hlö

OKR VIP PAKETIT- LA 17.06.2017
VIP Sirkkala 90 €/hlö
VIP Rock-Katu 75 €/hlö

Kaikki vipit sisältävät pääsylipun, menun, ruokajuoman ja sisäänpääsyn Kimmelin iltaravintoloihin.

Sivuston toteutti Molentum Oy