Osuuskaupparock

OKR:ssä mm. Kaija Koo, Popeda, Teflon Brothers, Arttu Wiskari

Osuuskaupparock (OKR) järjestetään Joensuun Sirkkala-puistossa perjantaista lauantaihin 17.-18.6.2022. Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) jo 11. kerran järjestämän OKR:n ensimmäiset kiinnitykset vuoden 2022 rokkiin ovat perjantaina Popeda ja Reino Nordin. Lauantaina ovat vuorossa Kaija Koo, Arttu Wiskari ja Teflon Brothers. Loput artistit julkaistaan myöhemmin.

OKR:n artistikattauksessa on aina luotettu maan eturivin rock-, iskelmä- ja popartisteihin, koska PKO:n omistajat ovat toivoneet tapahtumaan nimenomaan kotimaisia esiintyjiä. Ensi kesäksi tapahtuma-aluetta uudistetaan PKO:n omistajia ja muita festivaalivieraita entistä paremmin palvelevaksi. Se kuitenkin säilyy, että aiempien kesien tapaan OKR:n esiintyjiä voi seurata suuren osan tapahtuma-alueesta kattavassa esiintyjäteltassa. Musiikista voi nauttia kuivin jaloin, vaikka teltan ulkopuolella sataisikin. Perjantaina tapahtuma starttaa klo 18.00. Lauantaina tapahtuma alkaa klo 14.00.
OKR:n liput ovat myynnissä osuuskaupparock.fi-palvelussa sekä Lippupisteeltä (lippu.fi). Ostettujen lippujen hintaan sisältyy palvelumaksu.

Liiketoiminnan ohella festivaalien järjestämisen tavoitteena PKO:lla on kehittää Pohjois-Karjalan alueen matkailua sekä parantaa elinvoimaa ja kilpailukykyä. PKO:n omistajille liput tapahtumiin ovat merkittävästi halvempia kuin muille asiakkaille, joten tapahtumat ovat myös osa etujen tarjoamista osuuskaupan omistajille.

Perjantaina 26.11. Black Friday -tarjouksena 2 päivän lippu S-Etukortilla PKO:n omistajille hintaan 69 €. Tarjous on voimassa vain perjantaina 26.11. klo 8–24 ja lippu on ostettavissa Liveton verkkopalvelusta ja Lippupisteen verkkosivulta. Kulttuurisetelit käyvät maksuvälineenä verkkopalveluissa. Lipuista ei saa Bonusta.


PKO:n omistajille (K-18) liput myydään S-Etukortilla merkittävän edulliseen hintaan. Perjantain lippu S-Etukortilla 49,00 € (norm. 59,00 €), lauantai 59,00 € (norm. 69,00 €) ja kahden päivän lippu 98,00 € (norm. 109,00 €). Lipunhintaan sisältyy jatkobileet Kimmelin iltaravintola Las Palmasissa.

Myyntiin tulee myöhemmin myös yksityishenkilöille yhden tai kahden päivän VIP-lippuja. Lisätiedot, hinnat ja lippujen lunastus Osuuskaupparockin nettisivujen kautta.
Yrityksille VIP-liput ja ryhmävaraukset Joensuun Sokos Hotellien myyntipalvelu p. 020 123 4660 tai [email protected]

Viime vuosina varsinkin lauantai on ollut jo ennakkoon lähes loppuunmyyty, joten liput kannattaa hankkia hyvissä ajoin vaikkapa pukinkonttiin.

OKR:n turvallisuustoimenpiteisiin kuuluu yhteystietojen kerääminen osana lipunmyyntiä, jotta festivaali pystyy tiedottamaan mahdollisista tapahtumaan ja sen järjestämiseen liittyvistä muutoksista sekä informoimaan erityisesti turvallisuuteen liittyvistä seikoista mahdollisimman nopeasti ja avoimesti. Asiakastietoja ei tulla käyttämään markkinointitarkoituksiin, vaan niiden avulla palvellaan asiakkaita parhailla mahdollisilla tavoilla. Meille on ensisijaisen tärkeää huolehtia esiintyjien, asiakkaiden ja henkilökunnan hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.
www.osuuskaupparock.fi, www.facebook.com/osuuskaupparock

Lisätietoja:
PKO, ravintolatoimialapäällikkö Kari Tuomainen, p. 010 762 3561
PKO, ryhmäpäällikkö Outi Pohjoranta, p. 010 762 3585