Teflon Brothers on suomalainen rap-yhtye, joka koostuu kolmesta jäsenestä: Pyhimys, Heikki Kuula ja Voli. Yhtyeen musiikkiin kuuluvat hyvin oleellisesti omaleimaiset musiikkivideot, jotka räppärit useimmiten itse ovat käsikirjoittaneet ja tuottaneet.

Teflon Brothers debytoi 2006 julkaistulla Adihasla soundtrackillä kappaleella "Matkal kotiin". Kappaleesta on julkaistu New Yorkissa kuvattu musiikkivideo.

Teflon Brothersin esikoinen, T-albumi, julkaistiin 29. heinäkuuta 2009 suomalaista hip hop- ja rap-musiikkia julkaisevan levy-yhtiön Monsp Recordsin kautta. Albumi parodioi valtavirranmusiikkia klubiräppiä sekä ns. aitoa underground räppiä. Albumi oli arvostelumenestys ja sai mm. Rumbassa viisi tähteä ja Soundissa neljä. Albumi nousi Suomen virallisen albumilistan sijalle 26. Mm. levyn ensimmäisestä singlestä "Vexi on Velkaa" on tehty video, jolla on yli puoli miljoonaa katselukertaa.

Teflon Brothers julkaisi toisen, ©-nimisen, studioalbumin elokuussa 2010. Tämänkin albumin julkaisi Monsp Records. Edellisen albumin tavoin © nousi Suomen virallisen albumilistan sijalle 26. Kuten edellinen T-levy myös © sai hyvän vastaanoton, mm. Soundi antoi levylle neljä tähteä. Albumin kappaleesta ”Skippaan duunit” on julkaistu musiikkivideo, jonka on ohjannut Ruudolf.

Kolmannen albumin viimeistelyvaiheessa Teflon Brothers vaihtoi levy-yhtiötä Monspilta Universal Musicin alaiselle Johanna Kustannukselle ja yhtyeen Valkoisten dyynien ratsastajat -niminen albumi julkaistiin 25. tammikuuta 2013. Albumi nousi Suomen virallisen albumilistan kuudennelle sijalle.[2] Albumin ensimmäinen singlelohkaisu ”Poimunopeus” julkaistiin vappuaattona 2012 samanaikaisesti Spotifyssa, kaikissa digikaupoissa ja videona YouTubessa. Albumin toinen näytekappale "Lähestymiskieloja" julkaistiin kesäkuussa 2012 ja toinen musiikkivideo kappaleesta "Toukasta eroon" lokakuussa samana vuonna. Albumin kolmas musiikkivideo julkaistiin 31. joulukuuta 2012 kappaleesta "Seksikkäin jäbä". Kappaleella vierailevat Stig ja Meiju Suvas. "Seksikkäin jäbä" nousi Suomen virallisen singlelistan kolmannelle sijalle. Kappaleesta julkaistiin huhtikuussa 2013 rock-henkinen remixversio nimellä "Seksikkäin jäbä (Mötley RMX) Xcovered", ja myös siitä julkaistiin musiikkivideo. Seksikkäin jäbä saavutti Suomen virallisen singlelistan kolmannen sijan ja oli TOP10:ssä yhteensä 12 viikkoa.  Sitä on myös Spotifyssä kuunneltu 2,4 miljoonaa kertaa sekä YouTubessa 1,7 miljoonaa kertaa alle vuodessa.

27. huhtikuuta 2015 julkaistiin "Pämppää"-single, jolla Ilari Sahamies oli mukana vierailevana artistina.

Toukokuussa 2016 Teflon Brothers julkaisi videon, jolla se ilmoitti vaihtavansa nimekseen Mynthon Brothers. Videolla viitattiin Pyhimyksen tapaan haalia itselleen varsin erilaisia projekteja: "Nää on taas näit Pyhin juttui, en mä tiedä, mist se oikein tulee" Heikki Kuula kommentoi. Pyhimys perusteli nimenvaihtoa sillä, että myös rap-artisti Snoop Dogg oli vaihtanut nimensä Snoop Lioniksi ja muusikko Brunosta taas tuli Bruno Mars, ja kummassakin oli "selkeästi takana yhteistyö suklaapatukkabrändien kanssa". Kyseinen mainosvideo tehtiin yhteistyössä Mynthonin kanssa. Videolla oli mukana myös Cloettan toimitusjohtaja Ville Perho, jonka kanssa allekirjoitettiin sopimus, jonka mukaan bändi ottaa vastuun brändin markkinoinnista. Pitkäkestoiseksi suunniteltu yhteistyö Mynthonin kanssa alkoi "Lähiöunelmii"-singlellä, jonka musiikkivideo kuvatttiin Los Angelesissa.

Vuonna 2017 julkaistusta Circus-albumista tuli ensimmäinen suomalainen albumi, joka on ylittänyt tuplaplatinarajan jo ennen julkaisupäiväänsä. Levyn sisältämiä kappaleita oli striimattu yli 40 miljoonaa kertaa maaliskuun puoleenväliin mennessä. Levy julkaistiin 12.