Antti Tuisku

Vuonna 2004 debyyttialbuminsa Ensimmäinen julkaissut Antti Tuisku nousi levyn julkaisun jälkeen yhdeksi Suomen suurimmista pop artisteista ja Antin ura on jatkunut menestyksekkäänä siitä eteenpäin aina tähän saakka. Pop-albumien lisäksi Antti on julkaissut menestyksekkäästi myös 2 joulualbumia. Antin levyjä on myyty Suomessa kaiken kaikkiaan jo yli 200 000 kappaletta ja miehen suurimpia hittejä ovat Pyydä multa anteeks kunnolla, Keinutaan, Peto on irti, Juuret ja Hyökyaalto.

2015 Antti julkaisi uuden Peto on irti – kappaleen. Sinkku esitteli aiempaa kypsemmän, varmemman ja rennomman Antti Tuiskun. Silmäkulmassa oli myös uudenlaista pilkettä. Antti Tuisku 2.0 on täällä, ja #petoonirti ­– kirjaimellisesti!

Antti Tuiskun kymmenes studioalbumi, kehuttu En kommentoi julkaistiin toukokuussa 2015. Albumi on myynyt platinaa sekä kerännyt suitsutusta niin kriitikoilta kuin suurelta yleisöltäkin. Vuoden 2016 Emma Gaalassa Antti sai Vuoden albumin, Vuoden mies-solistin ja Vuooden pop-albumi  pystit.

Supersuosittu Vain elämää -ohjelman neljäs kausi teki Antin tv-katsojille entistä tutummaksi. Antin versio Vicky Rostin kappaleesta Sata salamaa nousi hitiksi sekä Spotifyssa että radioissa.

Huhtikuussa 2016 Antin Peto Show valtasi loppunmyydyn Hartwall Arenan kahtena peräkkäisenä iltana (23. ja 24.4.).

Sivuston toteutti Molentum Oy